Rakennuspeltityöt / Peltikattotyöt Orimattilassa ja Lahden seudulla

Peltikattotyöt vuosikymmenten kokemuksella Asennus Heléniltä

Mikään muu osa tai paikka kiinteistössäsi ei joudu yhtä kovan rasituksen kohteeksi kuin katto ja sinne sijoitetut rakennelmat. Tämä koskee mm. niin peltejä, piipunhattuja, sadevesijärjestelmiä kuin esimerkiksi listoituksiakin. Kattorakennelmat joutuvat kestämään rajuja luonnonilmiöitä raekuuroista syysmyrskyihin ja jatkuvasta auringonpaisteesta välillä valtaviinkin lumikuormiin, raapivia puunoksia unohtamatta.

Katto on rakennuksen arvokkain osa kiinteistön keston ja pitkäikäisyyden kannalta, joten rakennuspeltitöitä ei pidä antaa muiden kuin alansa ammattitaitoisimpien urakoitsijoiden huolehdittaviksi. Huonosti tai huolimattomasti tehdyt kattorakennelmat ovat turvallisuusriski sekä itse rakennuksen, kuin myös henkilöturvallisuuden kannalta.

Meillä Asennus Helénillä teemme kaikenlaisia peltikattotöitä vuosikymmenten kokemuksella. Me todella tiedämme, mitä kattorakennelmien pitää kestää ja miten ne pitää toteuttaa. Meiltä saat kaikki peltikattotyöt ammattitaidolla, parhaalla laadulla tehtynä.

 Teemme mm. seuraavia peltikattotöitä:

  • konesaumakatot
  • profiilikattojen asennukset
  • piipunhatut ja piippujen pellitykset
  • kaikenlaiset listoitukset